Gratare WEBER

Gratar pe gaz Weber Q1200 cu suport portabil

2085 ,00 lei
SKU: 210375
102.9 cm
103.9 cm
42 cm
43x32 cm
Gaz
2.49 kW
1
Aceste gratare sunt prevazute cu aprindere piezo-electrica, care prin actionarea unui buton, porneste o scanteie la arzatorul pe gaz, astfel oferind o aprindere rapida si sigura.
20.2 kg
Negru
Otel, Fonta, Aluminiu
Weber
Gratarele portabile moderne sunt prevazute cu: sistem de aprindere rapida, suport din picioruse de fibra din sticla invelita in nylon rezistenta la temperaturi ridicate, buton pentru reglaj debit de gaz si grill de fonta usor de curatat si de inlocuit.
Gratar portabil
Picioruse din fibra de sticla invelita in nylon rezistenta la temperaturi ridicate
Nu
1
Sistem de aprindere, tava curatare amovibila, capac cu maner, buton pentru reglaj debit de gaz si furtun cu regulator de gaz.
1
Pana la 5 ani
*Garantie difera în functie de piese individuale. A se vedea termenii si conditiile de garantie.
62.5 x 103.9 x 52.1 cm
Gratarul e confectionat din otel cu aluminiu, rezistent la temperaturi ridicate si la zgarieturi, ce ofera acestuia o durata mare de viata.
Inaltime cu suport 102.9 cm. Gratar pe gaz portabil Weber Q1200, varianta speciala conceputa pentru pasionatii de gatit. Este un produs portabil cu dimensiuni reduse, pentru un transport cat mai usor, dar tot odata ofera o suprafata decenta pentru gatit. Capacul cu inchidere etansa pentru a pastra temperatura cat mai bine, oferind astfel temperatura optima pentru gatit. Ideal pentru a-ti testa retetele gustoase pe grill in balcon, camping sau oriunde doresti tu. Atentie!!! Butelia de gaz nu este inclusa, se comanda separat.
Comanda