Cosuri De Fum Profesionale

Cosul de fum profesional - alegerea ideala! 

Cosul de fum este componenta cea mai importanta a sistemului de incalzire a casei, iar optarea pentru un cos de fum din samota interioara invelit in izolatie de vata bazaltica si mantale de beton sau un cos de fum din inox este alegerea ideala. 

Prezinta o durata lunga de viata si o rezistenta ridicata, pentru ca pe langa functia estetica, cosul de fum trebuie sa satisfaca corect si necesarul de evacuare al semineului sau sobei tale. 

Pentru alegerea celui mai bun cos de fum pentru locuinta ta trebuie sa ti cont de cateva criterii: 

Lungimea hornului trebuie sa fie mai mare decat coama casei. De ce? Pentru ca impiedica evitarea problemelor de functionalitate, precum racirea fumului dar si functionarea optima a honului, dar si patrunderea fumului in incapere. 

Diamterul cosului de fum, asigura tirajul optim al dispozitivului si impiedica depunerile de funingine si consum ridicat de lemne. 

Montarea hornului fie pe exterior sau pe interior, trebuie intodeauna realizata doar de personal calificat si autorizat. Noi va oferim aceste servicii, avand o experienta vasta in domeniu, cunoscand cat de imporanta  este montarea, dar achizitionarea produsului ideal nevoielor tale!

 

 

 

 

 

Recomandare din partea echipei de montaj

Pentru o buna functionalitate si durata de viata lunga alege un cos de fum izolat, pentru a evita probleme legate de condens, coroziune, tiraj. Desi nu este cea mai ieftina solutie este cu siguranta una dintre cele mai calitative. Insa ne adaptam oricaror preferinte, iar preturile cosurilor de fum sunt variate, in functie de mai multi factori, precum: combustibilul ales, calitate, tipul cosului, inaltime si diametru. Produsele profesionale sunt recunoscute datorita calitatii si caracteristicilor pe care le prezinta, oferind in final sisteme testate si certificate conform standardelor stricte in vigoare. 

In oferta noastra vei gasi cosuri de fum profesioanle potrivite pentru orice surse de caldura: seminee, sobe pe lemne, centrale termice pe peleti, gaz, carbune sau ulei, gratare de gradina dar si alte sisteme de incalzire. De aceea noi iti oferim sisteme complete de evacuare a gazelor arse si a fumului din sursele termice, in siguranta fara niciun risc. 


 

 

 

 

Alege un cos de fum bine instalat, testat, certificat, sigur si cu o eficienta maxima in exploatare 

Evacuarea gazelor arse poate fi o problema esentiala intr-o constructie termica, de aceea trebuie sa acordam o atentie sporita, intrucat orice neatentie in acest domeniu poate afecta enorm, si poate pune in pericol chiar existenta. De aceea dorim sa aducem in evidenta importanta monatarii si instalarii corecte a cosului de fum, pentru ca in timpul utilizarii sistemul de incalzire devine elementul cel mai expus solicitarilor extreme din porcesul de functionare, precum: variatiile de temperatura, atacurile chimice sau incendiile. 

In magazinul nostru va punem la dispozitie doar hornuri profesionale, dezvoltate cu ajutorul tehnologiei de ultima generatie, iar raportul calitate-pret este unul excelent! Colaboram cu unele dintre cele mai puternice branduri din europa, ce isi continua dezvoltarea pentru gasirea celor mai performante sisteme de evacuare a gazelor de ardere. Pentru ca ne dorim sa iti oferim siguranta si eficienta maxima in exploatare! 

 


 

 

 

 

Calitate, randament si rezistenta!

In magazinul nostru online veti gasi sisteme complete de cosuri de fum pentru interior si exterior, atat din ceramica cat si din inox, calitate superioara la preturi accesibile, fiind alternativa ideala pentru cosurile clasice din caramida.

Vei beneficia de calitate si performanta hornurile, dar si confortul oferit de acestea, precum: siguranta caminului tau, siguranta interioara, rezistenta la condensul aici, randament energetic maxim si eliminarea riscuri uzuale de intoxicatii cu monoxid de carbon. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cosuri de fum ceramice

Sunt modele deosebite, fiind unice ca aspect si functionalitate, ce dispun de tehnologie inovatoare si foarte eficiente energetic.

Cosurile de fum ceramice sunt compatibile cu toate tipurile de combustibil solid, lichid si gazos: lemn, carbune, bricheti, peleti, gaz sau ulei. In plus, dispun de o gama larga de diametre interioare - pentru locuinte, case de vacanta, cabane sau alte cladiri. Hornurile ceramice sunt sisteme de evacuare dispuse in triplustrat, compuse din tubulatura de samota la interior, termoizolatie sub forma de vata bazaltica si manta prefabricata din beton usor la exterior.

Sunt foarte trainice, avand o garantie de 30 ani, fiind gandite sa tina o viata intreaga! Usor de montat, deoarece sunt construite din elemente prefabricate, samota si beton!

 

 

 

 

 

Cosurile de fum din inox

Aceste cosuri de fum sunt prototipul de imbinare armonioasa intre tehnica de evacuare de ultima ora si designul foarte modern. Cosurile de fum din inox au un nivel ridicat de performanta, lucru observat si in domeneiul larg de aplicabilitate - potrivite pentru locuinte persoanele, hale industriale dar si alte cladiri nerezidentiale. 

Au o rezistenta ridicata, eficienta maxima in functionare si numeroase posibilitati de configurare. Au un design ultramodern, fiind folosite in constructii noi, dar si in lucrari de modernizare si renovare a locuintelor. 

In plus, sistemele beneficiaza de usurinta si rapiditate maxima la montaj si manipulare, conform greutatii reduse si a tehnicii de imbinare performanta cu care sunt echipate. Sistemele de cosuri de fum din inox sunt surse ideala de racordare a dispozitivelor termice!


 

 

 

 

 

 

Solutii de racordare 

Pe langa toate sistemele de cosuri de fum, va punem la dispozitie si solutii de legatura si de conectare ale acestora la diferite surse termice. De aceea veti gasi numeroase accesorii utile montarii si intretinerii cosurilor de fum, precum: solutii de racordare, imbinare sau de legatura si accesorii. Elemente importante pentru montarea si instalarea functionala a cosului de fum, dar si pentru legarea sursei termice la acesta. Piesele sunt montate primele pe evacuarea semineelor, sobelor sau centralelor - pentru ca aici temperatura este mai ridicata, fiind chiar mai mare decat pe cosul de fum. Putem spune ca calitatea elementelor folosite este vitala pentru a nu exista scapari de gaz, dar si pentru rezistenta in timp. 

 

 

 


 

 

 

Acesorii, produse pentru intretinerea cosurilor de fum, unelete si ustensile

Oferim o varietate de accesorii de la solutii, pudra concentrata, pastile, pliculete, prafuri speciale de intretinere - o multitudine de solutii pentru intretinerea canalului de evacuare al hornului, de la iesirea din focar si pana la terminalul de deasupra acoperisului. In plus, iti punem al dispozitie de diverse unelte si ustensile pentru curatarea cosurilor de fum - deoarece hornul reprezinta elementul cel mai important dintr-o constructie termica, iar curatarea si intretinerea lui sunt si mai importante. Este absolut necesara mentenanta periodica de catre personal calificat, astfel investitia intr-un cos de fum profesional isi pierde rostul…

In magazinul nostrul online vei gasi toate produsele de care ai nevoie la preturi avantajoase! 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Servicii specializate de la echipe calificate 

Serviciile necesare sunt asigurate in legatura cu cosul de fum pe intreg teritoriul tarii, prin echipe proprii sau recomandate in teren. Ai nevoie de servicii profesioniste pentru construirea profesionista a unui cos de fum ceramic sau a unui horn din inox - servicii prestate de catre oameni calificati in domeniu si cu experienta vasta.

Indiferent ca iti vom oferii noi aceste servicii sau iti vom recomanda meseriasi priceputi din localitatea ta, ne vom asigura ca vei avea parte de cea mai buna punere in opera a produselor achizitionate! 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

Anul in Romania se monteaza peste 4000 de metri lineari

In urma unei activitatii de peste 20 de ani in Romania, avem mii de clienti multumiti, oferind o gama completa de produse si kituri ce au fost concepute sa indeplineasca nevoile oricarei situatii si oricarei surse termice, dezvoltand o solutie pentru o evacuare optima. 

Pentru siguranta caminului tau, alege intodeauna un cos de fum profesional ce iti garanteaza: un plus de siguranta in utilizare, eliminand astfel riscurile incendiilor care apar de la cosurile de fum defecte sau a intoxicatiilor cu monoxid de carbon provocate de hornurile neetanse; un tiraj optim de functionare pentru un randament maxim al centralei, semineului, sobei pe lemne ori pe peleti, avand si o construire rapida si simpla (beton semi-usor, componente modulare, accesorii incluse in kit), la preturi avantajoase! 

Va oferim servicii complete ce garanteaza o buna functionare, si-n plus pe langa consultanta, la cerere va putem oferi si sisteme de mentenanta pentru fiecare sistem de cos de fum achizitionat de la noi!