Cosuri de fum de inox

Opteaza pentru un sistem cos de fum din inox profesional, cu o tehnica facila de racordare la o gama variata de dispozitive termice precum seminee, centrale termice pe lemne/gaz sau sobe, la un pret atractiv si transport garantat in Botosani! Daca vrei ca sistemul termic achizitionat sa functioneze la un nivel optim si fara riscuri, un cos de fum calitativ va asigura evacuarea gazelor arse in siguranta, venind in diferite modele, configuratii si dimensiuni potrivite atat pentru montajul la casa, cat si in spatii industriale sau turistice, disponibile in catalogul nostru!

 

 

Mai mult, ai parte de o serie de beneficii esentiale pentru un cos de fum profesional din inox, pe care le poti descoperi in cele ce urmeaza:

 

Sisteme economice

 

 

 

Sistemele de cos de fum din inox reprezinta o modalitate mai economica in procesul de evacuare a gazelor arse din dispozitivele de incalzire, beneficiind de un montaj simplu si rapid, dar si de un mod de intretinere mai avantajos. Alegand un model din catalogul nostru online te bucuri de o instalare mult mai simpla decat in cazul unui cos de fum traditional zidit, costurile necesare materialelor de constructie fiind automat eliminate.

Daca vrei sa profiti la maxim de toate avantajele pe care le ofera un cos de fum profesional, iti sugeram sa apelezi la ajutorul unui mester specializat in domeniul termic care se va asigura ca montajul cosului de fum este realizat conform standardelor de siguranta si reglementarilor aflate in vigoare, dar si respectand normele de securitate si sanatate in munca! Alege intotdeauna sa achizitionezi de la un producator cu un renume pe piata termicelor, pentru a avea parte de un produs durabil si calitativ.

 

Sunt produse versatile

 

 

Modelele de cosuri de fum din inox de pe site-ul nostru sunt caracterizate de o versatilitate marita, beneficiind de o tehnica facila de fabricare, un proces de instalare rapid si simplu, dar si de o mentenanta care nu include costuri ridicate. Prin urmare, poti personaliza cosul de fum ales conform diametrului necesar sau locului de amplasare, cu o punere in functiune in doar cativa pasi atat la casa, cat si intr-un spatiu industrial sau turistic (cabana, pensiune, casa de vacanta). Distanta necesara pentru montajul hornului pe exteriorul cladirii trebuie luata mereu in considerare.

 

Beneficiaza de garantie avantajoasa

 

Achizitionand unul dintre cosurile de fum din inox disponibile pe site-ul nostru, te bucuri de o garantie generoasa direct de la producator, oricare ar fi produsul ales. Totodata, ai optiunea de a decide dintr-o selectie impresionanta de configuratii, design-uri, deviere a traseului de fum, avand parte de un proces facil de montare indiferent de locul de amplasare.

 

Ofera utilizare multipla

 

 

Cosurile de fum din inox profesionale iti pun la dispozitie o multime de modalitati de racordare, indiferent de sursa termica si de combustibilul pe care il utilizeaza, fie el lichid, solid sau gazos. Dovedesc un nivel inalt de functionalitate atat in regim uscat, cat si umed (in prezenta condensului) si sunt disponibile in doua categorii importante, si anume cosuri de fum din inox cu perete dublu si cosuri de fum neizolate. Ai posibilitatea sa optezi pentru modelul ideal in functie de locul de montare dintr-o serie generoasa de diametre interioare, cuprinse intre fi 80 si fi 170, dar si configuratia necesara, culoarea potrivita sau poti achizitiona sisteme vopsite electrostatic la exterior si care ofera o tehnica inovativa de imbinare.

 

Siguranta maxima in timpul folosirii

 

 

Fiind proiectate astfel incat sa faca fata cu brio conditiilor aspre de lucru, umiditatii sau coroziunii chimice, cosurile de fum din inox regasite in catalogul nostru dau dovada de rezistenta maxima si de o etanseitate optima.

 

Pretul final pe care il necesita un kit cos de fum din inox

Exista o serie de factori importanti care determina intr-o oarecare masura calculul final al cosului de fum din inox. In primul rand, trebuie sa ai in vedere diametrul si inaltimea sistemului, precum si elementele suplimentare care ar putea fi necesare precum coturi, prinderi, racorduri, coliere sau treceri prin acoperis. Mai mult, pentru a avea garantia ca ai ales inteligent, o caracteristica esentiala ar fi si calitatea inoxului folosit in proiectarea cosului de fum, grosimea, configuratia, metoda de prindere si tehnologia de fabricare pe care o utilizeaza. 

Asadar, in cazul in care te-ai convins ca cea mai buna solutie de evacuare a gazelor arse din dispozitivul termic pe care il detii, fie ca este la casa, in mediul industrial sau turistic, este un cos de fum din inox, alege intotdeauna un produs calitativ si furnizat de un producator de incredere. In catalogul nostru poti descoperi o paleta larga de modele pentru toate buzunarele, ce pot fi racordate la diferite surse termice si care incorporeaza o tehnologie inovativa de fabricare a otelului inoxidabil. Venim de asemenea si cu tubulatura necesara pentru montajul si punerea in functiune a cosului tau de fum din inox!