Seminee Decorative

Iti doresti ca spatiul in care iti petreci cea mai mare parte din timp sa fie unul primitor, calduros, si, mai presus de toate, sa aiba un aspect inedit? Transforma-ti livingul sau oricare alta incapere intr-o oaza de liniste si confort, cu semineele decorative care reprezinta mixul ideal intre estetic si functional, la un pret ieftin si atractiv in Botosani! Te vei bucura de sisteme incorporabile sau de perete, pe colt sau drepte, si care ofera un efect de flacara ultra-realist 3D, functie de incalzire si de sunet, si alte tipuri de configurari, ca locuinta ta sa capete o ambianta inconfundabila, sa aiba parte de tot necesarul termic si sa se bucure de elemente de design fabricate din lemn sau imitatie de marmura, in diverse stiluri si culori!

BIOSEMINEE

 

 

Fa cunostinta cu gama de dispozitive pe bioetanol care incorporeaza o tehnologie foarte avansata de fabricare, alaturi de un aspect minimalist, cu forme futuriste si flacara cu aspect deosebit care ofera un impresionant joc de lumini! Biosemineele nu depind de un cos de fum pentru a functiona in mod optim si sigur, oferind in acelasi timp si posibilitatea de a opta pentru ce mai potrivita varianta dintr-o serie de seminee tip portal (cu chenar/rama), in nuanta favorita (alb/maro/negru), cu optiune de amplasare pe perete sau in mobila, la un pret ieftin si accesibil, si transport garantat in Botosani si imprejurimi!

 

SEMINEE ELECTRICE

 

 

Cand vine vorba de sistemele electrice de incalzire, trebuie mentionat ca, pe langa eficienta de care dau dovada in generarea de caldura, acestea sunt in plus si in ceea ce priveste esteticul, indiferent de decorul incaperii de amplasare, reprezentand in acelasi timp si produse economice, mai ales cand sunt utilizare pentru incalzirea unei suprafete mai reduse! Pot fi incorporate in perete sau in diferite piese de mobilier si prezinta mai multe variante precum cea dreapta sau pe colt, cu imbracaminte din MDF, lemn sau imitatie de marmura si cu optiune suplimentara de sunet sau alte functii! Acestea inlocuiesc de asemenea in mod foarte eficient si clasicul semineu pe lemne, inovatia fiind reprezentata de tehnologia performanta 3D cu ecran LED, ce face ca flacara sa capete un aspect ultra-realist si impresionant! In catalogul nostru vei regasi o gama generoasa de modele si dimensiuni, pentru a-ti decora cu stil livingul, fie ca locuiesti la casa sau apartament in Botosani sau orasele aferente!

Tinand cont de tehnologia pe baza careia functioneaza, semineele electrice se impart in doua game si anume cele cu LED (gama TAGU) si cu VAPORI DE APA (Glow Fire), prima gama acoperind sisteme care dovedesc o eficienta crescuta in generarea de caldura in living sau oricare alt spatiu din locuinta, la pret ieftin si care influenteaza si mediul in mod pozitiv! Ai posibilitatea de a opta pentru cea mai buna solutie dintr-o multime de modele si configurari: incorporabile/de perete, cu rama MDF cu un aer elegant, modern, vintage sau contemporan, in diferite nuante (alb/maro/negru), cu efect ultra-realist al flacarii 3D si transport asigurat in fata usii tale! In cea de-a doua gama regasim dispozitive care folosesc tehnologia avansata Opti-Myst, ce permit o perspectiva deosebita asupra flacarii pe doua laturi, devenind in acest fel elemente inedite de design, mai ales in delimitarea a doua incaperi!

 

SEMINEE DE EXTERIOR

INCALZITOARE PE GAZ

 

Incalzitoarele pe gaz sunt niste dispozitive care dovedesc o performanta ridicata in modul de functionare, asigurand cu usurinta necesarul termic in mediul exterior atunci cand temperatura este mai scazuta! Functioneaza pe baza de propan-butan sau propan pur, la butelie si confera o imagine impresionanta asupra flacarii, fiind disponibile in diverse variante, marimi, configurari si pe diferite culori, toate astea la un pret ieftin si accesibil si cu un minim de efort in ce priveste mentenanta!

 

SEMINEE DE EXTERIOR PE PELETI

 

In aceasta categorie regasim sisteme de exterior pe peleti care dovedesc eficienta in asigurarea confortului termic in spatiile exterioare, pe terasa, foisor, in curtile sau gradinile din Botosani si imprejurimi! Chiar daca temperatura de afara nu este una favorabila, sistemul automatizat al acestor dispozitive face posibil un mod foarte facil de utilizare, necesitand doar asezarea peletilor in rezervorul semineului, iar astfel vei avea parte de o ambianta placuta si de un spectacol de lumini si caldura in exterior! Datorita sticlei cu vedere panoramica 360, te poti bucura de o perspectiva realista si deosebita a focului!

 

BIOSEMINEE MOBILE DE EXTERIOR

Biosemineele destinate mediului exterior se aseamana foarte mult cu cele pentru spatiile interioare, diferenta fiind data de faptul ca acestea sunt mobile, facand astfel posibila mutarea si pozitionarea acestora in siguranta, in functie de preferinte sau nevoi!

 

 

 

SEMINEE TIP VATRA PE LEMNE

 

 

Fiind recunoscute si drept fire pit, aceste dispozitive prezinta un mod foarte eficient si performant de functionare, lucru ce le face produse perfecte pentru exteriorul caminului tau prin aspectul original si inedit si eficienta cu care produc si genereaza caldura in perioadele mai reci din an! Principiul de functionare este bazat pe arderea lemnelor in bolul metalic, atmosfera calduroasa fiind rapid asigurata in curte, gradina, pe terasa sau foisorul tau din Botosani si imprejurimi!

 

RAME DECORATIVE

 

 

 

Daca te numeri printre pasionatii de design interior si vrei sa iti transformi livingul intr-un spatiu unic, cu elemente de decor originale, fara a pune un accent mare pe asigurarea necesarului termic, produsele perfecte pentru tine sunt ramele decorative! In catalogul nostru vei descoperi o selectie complexa de modele, design-uri si culori (alb/maro/negru/gri/bej) ce vor reprezenta un plus de eleganta si stil in incaperea de amplasare, la pret ieftin si transport asigurat!