Seminee pe Gaz / LPG

 

Semineul pe GAZ/GPL - o alternativa ideala!

Semineul pe gaz este mai usor de utilizat, avand o eficienta la fel ca a  semineului traditional pe lemne. Acesta dispune de un sistem de incalzire pe baza de gaz, fiind proiectat si conceput pentru a arde gaz de la retea sau GPL ( imbuteliat).

Poate fi amplasat cu usurinta in orice tip de locuinta (casa, apartament, cabana, etc), deoarece nu necesita un cos de fum, ci doar un sistem de tuburi coaxiale, precum la centrale termice. 

Semineul pe gaz are design modern si o deschidere mare, oferind o vedere larga si panoramica asupra focului. In plus, acest tip de semineu pe gaz este echipat cu sistem Mertik Maxitrol de control asupra inaltimii flacarilor. 

In timpul arderii nu rezulta praf sau cenusa, deci nu necesita curatare. Deoarece arderea este cu gaz, nu ai nevoie de sursa de lemne care trebuie taiate si depozitate - o grija in minus!

Sunt disponibile intr-o varietate de modele, cu diverse posibilitati de amplasare a sticlei - pe drept, pe colt, sticla cu 3 laturi. 

Sunt prietenoase cu mediul incojurator, avand emisii de dioxid de carbon reduse, si nu produc cenusa, funingine sau alti compusi sulfurici care dauneaza mediului. 

Pot fi accesorizate cu lemne ceramice sau pietre decorative, fiind mai asemantoare cu semineele pe lemne. 

Semineele pe gaz ofera confort maxim cu aprindere direct de la telecomanda, prin asparea unui singur buton! Modele variate cu design-uri deosebit pentru orice locuinta la un pret avantajos!

 

 

 

Si mai mult decat atat..

Semineul pe gaz are numeroase caracteristici:

Certificat de siguranta

Caldura sub control

Alegerea combustibilului

Acest model de seminee dispune de inchidere ermetica, prezentand in general cel mai inalt standard de siguranta. In plus, este dotat cu un sistem care stopeaza alimentarea si opreste functionarea semineului pe gaz, in cazul unor scurgeri de gaz. 

Temperatura de ardere este controlata de catre utilizator, dar si aprinderea/stingerea semineului cu ajutorul unei telecomenzi. In plus, telecomanda are termostat incorporat, iar temperatura de ardere poate fi programata cu pana la 7 zile in avans. 

Semineul pe gaz este prevazut cu un sistem original ce permite selectarea combustibilului, alegand intre gaz natural sau GPL (butelie). 

Toate modele de seminee pe gaz disponibile in magazinul nostru online sunt certificate in conformitate cu standardele in vigoare, si ofera garantia ca au fost testate in cele mai restrictive centre de testare a semineelor din Europa.